Doe een exclusieve proefsessie van de Mind Body Programs

Ontdek de weg naar een pijnvrij leven! 

Start jouw reis naar herstel met onze exclusieve proefsessie

Wetenschappelijk bewezen methode

Zelf aan de slag,

wanneer jij wilt

Effectieve eerste kennismaking

Heb je genoeg van de langdurige pijn die je belemmert? Wil je een pijnvrij leven? Probeer dan onze proefsessie, jouw eerste stap naar een leven zonder beperkingen. Dompel jezelf onder in een unieke ervaring waar we een diep weggestopte emotie onthullen en transformeren. Deze exclusieve proefsessie is meer dan slechts een kennismaking; het is een uitnodiging om de helende kracht van je eigen lichaam en de methodiek te ervaren.

Lees verder en ontdek hoe het bij Marleen ging. 

Marleen kwam na deze methodiek van haar pijn af
Marleen: "Op mijn 19de begon de ellende"

Een kwartjesregen!

"Ik begrijp de dagelijkse worsteling met pijn als geen ander, omdat ik 18 jaar lang zelf in die strijd zat. Het voelde alsof ik gevangen zat in een eindeloze cyclus van pijn. Daardoor voelde ik me vaak machteloos. Simpele handelingen zoals zitten, staan of bewegen werden een voortdurende strijd met mijn eigen lichaam. De pijn was altijd aanwezig, een constante metgezel die niet leuk was en maar niet weg ging. Het beïnvloedde mijn leven op manieren die niet positief was.

Fysiotherapeuten, manueel therapeuten, orthomanueel therapeuten, krakers, rugdokters, chiroprators… ik heb ze allemaal bezocht. Het hielp vaak tijdelijk. Radeloos werd ik er van.

Totdat ik gewezen werd op het Mind Body Syndroom. Het was een regen aan kwartjes...."

Oprichter POWERED by M
Marleen Menken, oprichter van POWERED by M

Pijnvrij! en op een missie

"...En toen ging het snel. Ik deed oefeningen en opdrachten waardoor diep weggestopte emoties er eindelijk uitkwamen. De trauma's uit mijn jeugd heb ik kunnen verwerken die op dat moment dwars zaten. Na enkele weken was ik van mijn rugpijn af en deze is sinds 2015 nooit meer teruggekomen. 

In de jaren die volgenden heb ik mij verder verdiept in deze bijzondere materie. Het is mijn missie geworden om mensen die écht willen, te helpen om van hun pijn af te komen. De proefsessie is een goede kennismaking met de methodiek en kan zeker bijdragen aan je herstel."

Zet de eerste stap naar een pijnvrij leven
€ 19,95
€ 10,-

Proefsessie

Door de proefsessie krijg je een voorproefje van de impact van de Mind Body Programs, waarin diep weggestopte emoties op een holistische manier worden aangepakt.

Hoe hebben anderen de proefsessie ervaren?

"De proefsessie hielp me echt bij het uiten van mijn gevoelens. Het voelde bevrijdend en de ademhalingsoefening zorgde direct voor rust in mijn lichaam."
Marieke (42)
 "Ik was sceptisch, maar na de proefsessie merkte ik dat schrijven echt helend kan zijn. Het is een krachtige methode om met emoties om te gaan."
Peter (38)
"De proefsessie gaf me wonderlijk genoeg heel veel inzicht in situaties waarin ik me machteloos voelde. Ik stond daar eerder nooit bij stil."
Willemijn (45)

Waarom wachten op een leven zonder pijn als je vandaag de eerste stap kunt zetten?  

Doeltreffende methode


Onze programma's zijn ontworpen om langdurige pijn op te lossen door o.a. diep weggestopte  emoties aan te pakken, met de proefsessie als eerste stap naar een pijnvrij leven.

Toegankelijkheid


Voor slechts 8 euro kun je de kracht van een deel van onze methode ervaren. Een laagdrempelige investering voor potentieel levensveranderende resultaten.

Bewezen resultaten


Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, biedt onze methode niet alleen emotionele verlichting maar heeft ook meetbare voordelen, zoals een betere slaap en verbetering van algeheel welzijn.

Anita

(58)

Blije klant

"Na het lezen van het e-book, heb ik de proefsessie geboekt. De oefeningen in deze sessie gaven me direct hoop en ik merkte dat er iets gebeurde in mijn lijf. Het lijkt er op dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden voor mijn onderrug klachten. Ik ga zeker een programma volgen"
Word pijnvrij en start met de proefsessie

Waarom deze proefsessie

  • Ervaar directe verlichting van emotionele ballast en spanning
  • Ontdek de kracht van deze oefening voor het verwerken van emoties
  • Verkrijg inzicht in je emoties en leer een manier om hiermee om te gaan
  • Begin jouw reis naar een gezonder en meer ontspannen leven
  • Lage investering met hoog potentieel voor positieve verandering
  • Toegang tot bewezen methode die al veel mensen hebben geholpen
  • Perfecte kennismaking met de holistische aanpak van onze Mind Body programma's

  • BONUS: Leer een eenvoudige maar krachtige ademhalingsoefening voor dagelijkse ontspanning.

Investeer in jezelf: Ontdek de methode die jouw pijnprobleem bij de kern aanpakt. Durf de eerste stap te zetten naar een pijnvrij leven!

Zet de eerste stap naar een pijnvrij leven
€ 19,95
€ 10,-

Proefsessie

Door de proefsessie krijg je een voorproefje van de impact van de Mind Body Programs, waarin diep weggestopte emoties op een holistische manier worden aangepakt.