De online programma's van POWERED by M

Dé online programma's

From PAIN to POWER

DIRECT NAAR DE PROGRAMM'S


Passend aanbod

Zelfstandig aan de slag

Bewezen methodes

From PAIN to POWER

Ben je klaar om afscheid te nemen van langdurige en onverklaarbare (pijn)klachten op een manier die verder gaat dan de traditionele benaderingen? Dus geen symptoombestrijding meer! We gaan echt naar de essentie van jouw probleem. We gaan naar diep weggestopte emoties, jeugdtrauma's, familietrauma's en onbewuste stressfactoren die de basis vormen van jouw pijn.


Onze unieke Mind Body programma's bieden geen quick fixes, maar een holistische benadering om blijvende verandering te bewerkstelligen. Elke pijnklacht heeft een andere basis en daarom zijn er drie programma's ontwikkeld die jou sowieso toolkits geven waar je je levenlang plezier van hebt. 


Waarom wachten op een pijnvrij leven als je vandaag al kunt beginnen? Lees verder en ontdek wat onze programma's voor jou kunnen betekenen. Het is tijd voor een impactvolle aanpak. Durf jij de uitdaging met ons aan?

Welke programma's passen jou?

Mind Body Program

Programma 1 

From FROZEN to FEELING

Dit programma helpt je weer in contact te komen met je lichaam en diep weggestopte emoties te onthullen en te verwerken. Dit holistische programma biedt een unieke benadering waarbij je brein wordt gereset door fysieke activiteit te integreren. Leer hoe je negatieve patronen en afleidingsgedrag doorbreekt en nieuwe manieren van denken en voelen ontwikkelt. Met praktische oefeningen en diepgaande inzichten kom je tot de kern van jouw langdurige pijn en vind je de weg naar herstel.

Voor €397

 • Leer de (genees)kracht van het eigen brein te beïnvloeden
 • Doorbreek jarenlange (pijn)patronen
 • Verwerk oude en diep weggestopte emoties
 • Overwin de angst voor pijn en ga weer onbekommerd bewegen
 • Ervaar dat jij weer de controle hebt! 
From STRESS to RELAX

Programma 2

From STRESS to RELAX

Leer onbewuste stress te herkennen door oude patronen en eigenschappen te doorgronden die niet meer van dienst zijn in je huidige leven. We richten ons op factoren zoals perfectionisme, gedrag dat voortkomt uit je kind-bewustzijn, oude overtuigingen en faalangst. Ontdek ook hoe je de zenuw ‘nervus vagus’ positief stimuleert, waardoor het lichaam direct meer ontspanning ervaart. Met praktische inzichten en begeleiding leer je weer te ontspannen en bouw je veerkracht op voor een evenwichtiger leven.

Voor €397

 • Ontdek de impact van jouw patronen
 • Pak belemmerende overtuigingen aan 
 • Leer onbewuste stress te herkennen en onder controle te krijgen
 • Ontdek persoonlijke 'rode knoppen' en ontkoppel ze voor een gezonder, bewuster leven.
 • Ervaar weer ruimte in je leven!
From TRAUMA to TRANSFORMATION

Programma 3 

From TRAUMA to TRANSFORMATION

Ga de uitdaging aan om onveilige situaties uit je kindertijd onder ogen te komen en te verwerken. Leer de gemiste behoeften te omarmen en laat oud zeer voor eens en altijd achter je. Verken de diepgewortelde trauma's binnen je familielijn en leer ze te helen, zodat toekomstige generaties daar geen last meer van zullen hebben. Dit programma richt zich op het doorbreken van destructieve patronen en gedachten, zodat je kunt transformeren naar een energiek mens dat gericht is op de toekomst!


 • Doorsta oud zeer met de kennis en kracht van nu
 • Ontdek dat niet alle traumatische ervaringen van jou zijn
 • Ervaar meer compassie en leer vergeven
 • De sessies vormen de basis voor blijvende groei en heling
 • Kom uit depressieve gevoelens en geniet weer!

“Dankzij de opdrachten heb ik inzicht gekregen waar mijn pijn vandaan komt en hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan. Ik ben van de pijn af!”

Erna - Frozen shoulder

“De aanpak heeft mij tools gegeven om dieper in mezelf te kijken, iets wat een ongelooflijk effect heeft op hoe ik nu in het leven sta op zowel fysiek als mentaal vlak.”

Laurent - Rugpijn

“Door een heftig verleden van o.a. misbruik was ik bikkelhard voor mezelf, maar ook naar anderen. Het was een pittig traject, maar mijn rugpijn is verdwenen.“

Linda - Hernia

Voor wie zijn deze programma's geschikt?

Met de online programma's kies je bewust voor verandering. Je  gaat anders denken en handelen. En zodra je anders gaat denken, ga je je ook anders voelen. Dat lukt alleen als je:

 • Open staat voor een andere kijk op chronische pijn.
 • Intrinsiek gemotiveerd bent om de pijn aan te pakken.
 • Bereid bent daar actief aan te werken.
 • In staat bent tot zelfreflectie.

Voldoe je aan deze criteria? Dan krijgt je meer en meer controle over de eigen emoties, reacties op stress en vooral het eigen lichaam. Daarmee ontwikkel je het unieke vermogen om jezelf van de pijn te bevrijden.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Welk programma is het beste om mee te beginnen?

Ga je voor het eerst aan de slag met oud zeer en opgekropte emoties, dan adviseren we jou om te starten met Programma 1: From FROZEN to FEELING. Je kunt daarna de verdieping in gaan met de andere twee programma's, mocht je pijn nog niet helemaal over zijn.

Wat is het verschil tussen de programma's?

Programma 1 richt zich op het herstellen van de verbinding met jezelf en het voelen van je lichaam en emoties. Een belangrijk onderdeel is het resetten van je brein, door onder andere weer 'normaal' te gaan bewegen.
Programma 2 is voor degene die willen ontdekken waar hun onbewuste stress vandaan komt. Je gaat aan de slag met patronen en eigenschappen die je niet meer dienen.
Programma 3 richt zich op het verkennen en helen van jeugdtrauma's en familietrauma's.

Elk programma biedt unieke inzichten, oefeningen en begeleiding om je te helpen je pijn te begrijpen en te overwinnen, maar het is aan jou om te bepalen welk programma het beste aansluit bij jouw persoonlijke reis naar herstel.

Ik heb al zo veel geprobeerd. Waarom zouden deze programma's wel helpen?

Deze programma's bieden een holistische benadering van pijnbestrijding door de relatie tussen lichaam en geest te benadrukken. In tegenstelling tot puur fysieke benaderingen, richten deze programma's zich op het begrijpen en aanpakken van de dieperliggende oorzaken van pijn, zoals stress, onverwerkte emoties, trauma en belemmerende overtuigingen. Door bewustwording, zelfcompassie en specifieke oefeningen helpen de programma's je om negatieve patronen te doorbreken en nieuwe, gezondere manieren van denken en voelen te ontwikkelen. Bovendien zijn de resultaten veelbelovend, met een aanzienlijk aantal mensen dat verbetering ervaart in hun fysieke symptomen na het volgen van de programma's.

Hoe kan ik mijn pijn verlichten zonder medicatie of operaties?

Door deel te nemen aan de Mind Body Programs die zich richten op het begrijpen en loslaten van emotionele en psychologische blokkades die jouw fysieke pijn veroorzaken.

Hebben deze programma's bewezen resultaten?

Ja, veel mensen ervaren verbeteringen in hun fysieke symptomen na het volgen van deze programma's, zoals blijkt uit succesverhalen en wetenschappelijk onderzoek.

Zijn de programma's geschikt voor mensen zonder traumatische ervaringen?

Ja, de programma's zijn ontworpen voor iedereen die fysieke pijn ervaart, ongeacht de oorzaak. Ze helpen bij het begrijpen en omgaan met onderdrukte emoties en stress.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Sommige mensen ervaren al binnen een maand verbetering, terwijl anderen meer tijd nodig hebben. Consistentie en toewijding zijn belangrijk voor succes.

Moet ik alle programma's volgen?

Nee, je kunt kiezen welke programma's het beste bij jouw behoeften passen. Het belangrijkste is om te luisteren naar wat je op dit moment nodig hebt. Je kunt altijd contact opnemen met ons als je het maken van een keuze lastig vindt.

Zijn er risico's verbonden aan deze benadering?

Over het algemeen zijn er geen ernstige risico's, maar het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en eventuele vragen of zorgen te bespreken met een (huis)arts.

Hoe kan ik aanvullende ondersteuning krijgen tijdens mijn reis?

Naast de programma's zijn er hulplijnen beschikbaar. Dat zijn therapeuten en coaches die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Er zit zeker iemand tussen die jou kan ondersteunen. Zo niet, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een alternatief.

Zijn er overlappingen in de programma's?

Ja, maar niet veel. Enkele sessie zijn hetzelfde omdat die ontzettend belangrijk zijn om bepaalde inzichten te krijgen.